Bijgewerkt: 1 de januari, de 2015

Waarom wil je de Heilige Geest ontvangen?

Om de Heilige Geest te ontvangen moet je een doel hebben, wat is die van jou?

Misschien was je aan het zoeken, maar is er niets gebeurd en begrijp je niet waarom!

Maar je hebt je het volgende niet afgevraagd; waarom wil ik de Heilige Geest? Slechts om te zeggen dat ik Het heb, omdat je vriend(in) Het heeft, of slechts om in tongen te spreken?

Nee! Het is om zielen te winnen, om je behoudenis te behouden en anderen te redden.

Als dit niet jouw doel is, heeft het geen nut om te proberen Hem te zoeken.

Of misschien heb je niet eens een doel. Je zoekt Hem omdat anderen het doen.

Het is tijd om al jouw kracht en focus te richten op een bepaald doel, maar zorg ervoor dat het volgens God’s plannen is.

Als je al een doel hebt en weet wat je wilt, maar Hem nog steeds niet hebt ontvangen, dan moet je jezelf wat afvragen. Observeer de acties die je tot nu toe hebt ondernomen.

Vergelijk hoe je acties in het begin waren en hoe ze nu zijn. Heb je jezelf werkelijk overgegeven, of hebben de verlangens van jouw vlees de overhand genomen?

Gehoorzaam je wat geschreven staat? Door voor jouw lichaam te zorgen, wetend dat het de tempel van de Heilige Geest wordt!

Stop en analyseer… Neem de gelegenheid tijdens deze Vasten van Daniël om antwoorden te zoeken. God zal je voorzeker tonen waar je aan het falen bent. En wanneer Hij het toont, ga dan met al je kracht, als een tornado, om dit te elimineren uit jouw leven.

Het is onmogelijk dat het dan niet gebeurt! Als je Het wil, kan de duivel het niet stoppen. God is degene die er het meest geïnteresseerd in is dat jij Hem ontvangt.

Gebeurt het dan nog niet, dan is er iets mis.

Misschien heeft God het je al getoond, maar wil je de prijs niet betalen, je wil de pijn niet voelen. Je denkt dat het genoeg is om Hem enkel te prijzen. Nee! Dat is niet wat God wilt.

Maar waarom? Omdat het een mens was die het zei? Hoe denk je dat God tot jou zal spreken? Door een engel, in een droom, of dat Hij aan jou verschijnt?

Hij verscheen al door de persoon die met jou sprak!

Nu hangt het allemaal van jou af.

Of ga je wachten tot de volgende Vasten van Daniël? Het kan dan te laat zijn.

Ruth Lima

Deixe um comentário

Login via deze sociale netwerken:

[wordpress_social_login]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *