Bijgewerkt: 10 de juni, de 2014

Verlangen

Een van de sterkste eigenschappen van een jong persoon is het verlangen.

Verlangen is een manier van iets heel graag willen. Verlangen op zich is geen probleem, maar de dingen waar wij naar verlangen wel!

Denk met mij mee, waar verlangt de meerderheid van de jeugd tegenwoordig naar? Makkelijk geld verdienen, populariteit, roem? Dit valt niet te ontkennen.
Anders zouden die videoclips waarin jonge mannen en jongedames al hun geld laten zien, omdat ze ‘ the high life’ leven, geen multimiljoen-dollar business zijn.
Miljoenen jongeren worden heel makkelijk aangetrokken door deze misleidende video’s wegens één ding: verlangen! Zij willen die jongen of dat meisje zijn!

Het wordt tegenwoordig als gestoord gezien om te verlangen naar de positieve dingen in het leven, zoals een goede gezondheid, een goede naam, een succes zijn en zelfs God hebben!
Dit is uit velen hun leven geduwd en vervangen door overmatig alcoholgebruik, drugs, een losbandig seksleven en hangen op de hoeken van de straat!
Wat zijn dit voor verlangens? Goed of slecht?

Er zijn een hoop externe dingen die onze verlangens proberen te manipuleren – en er zijn ook innerlijke: onzekerheid, trots, zwaktes, trauma’s uit het verleden etc.
Maar de intelligente vraag is: Hoe kan iemand die de donkere verlangens van het leven heeft gevolgd, goed terecht komen in het leven?

Het antwoord is vanzelfsprekend: De oplossing hiervoor is het beginnen met te verlangen naar goede dingen! Offer de slechte verlangens op voor de goede!
Wanneer dit begint, dan zal het verlangen naar de goede dingen ontwikkelen.
Dit zal jou ertoe leiden moedig genoeg te  zijn om nog meer op te offeren om succes en een transformatie in jouw leven te bereiken.

Kijk voor meer informatie hierover op www.ukgr.nl.

Deixe um comentário

Login via deze sociale netwerken:

[wordpress_social_login]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *