Get connected!

jvo5Afgelopen zondag vond de eerste JvO Connexxion van het jaar 2017 plaats en het legde de lat voor de rest van het jaar!

Deze middag stond in het teken van het waarde van het leven en heette dan ook heel toepasselijk ‘Het is het waard om te leven’.

De jongeren die hierbij aanwezig waren leerden dat het leven wel leuk kan zijn, dat zij er wel het beste van kunnen maken en dat geen doel voor hen te ver is. Er is hoop en zolang er hoop is, is er een kans om grote dingen te bereiken.

Een voorbeeld hiervan is de competitie die regelmatig in de JvO wordt gehouden. Voor iedere JvO Connexxion is er een speciale opdracht die de JvO groepen uitvoeren en voor deze Connexxion was dat: Change the lyrics & Dance.
Iedere vestiging kreeg hetzelfde lied en diende dat te veranderen en er een eigen draai aan te geven. Iedereen gaf hun beste en het was verassend om te zien hoeveel verschillende creaties uit één lied konden komen.

Aan creativiteit ontbreekt het de JvO in elk geval dus niet.

Extreme won deze ronde in de competitie, onze felicitaties aan die energieke groep!

Maar… De competitie is nog in volle gang dus er kan nog van alles gebeuren.

Heb je nog niets van deze spannende competitie of de JvO Connexxion meegekregen? Of juist wel? Mis dan de JvO Connexxion aankomende zondag om 13u in jouw stad niet… Er staat je iets bijzonders te wachten!

Een aankondiging van de volgende uitdaging? Een gezonde onderlinge competitie? Een uurtje lachen tot je niet meer kan?

Wie zal het weten?

JIJ!

Als je erbij bent aankomende zondag!

Join us!

JvO Connexxion
Elke zondag om 13u
bij een JvO vestiging bij jou in de buurt!
Klik hier voor de vestigingen