Benefiettoernooi 2017

Afgelopen zondag, 26 maart, werd het langverwachte benefiettoernooi gehouden van de JvO. Het evenement was spannend en vol positieve rivaliteit, maar stond vooral in het teken van het Zeg Gewoon Nee evenement wat later dit jaar, gehouden zal worden.

De coördinator van de Jeugdgroep, Erinel do Rosario, droeg een shirt waarop de namen stonden van vele sponsors die een steentje bijdragen om dit evenement mogelijk te maken. Daarnaast hebben ook de spelers zich ingezet om sponsors te vinden.

7 teams streden om de beker en aan het einde van de dag kwam team Almere als winnaar uit de bus. In hun team zat ook de speler, die uitgekozen werd als beste speler van het jaar! Het evenement was erg gezellig. Het publiek was niet stil te krijgen en ook de spelers lieten hun talenten en kunstjes zien.

Aan het einde van de dag presenteerden de dames van de Jongerengroep een yell die hun team vertegenwoordigde en de verantwoordelijke pastor bracht een bemoedigend woord over naar de jongeren om ze er bewust van te maken, dat ze talent en potentie hebben en dat zij altijd het beste uit zichzelf moeten halen.

Hopelijk mis jij het volgende evenement niet, want de evenementen van de JvO mogen dan wel gratis zijn, maar in feite zijn ze onbetaalbaar.