Bijgewerkt: 29 de juni, de 2017

Ik deed nooit wat er gezegd werd

Ik was iemand die naar de JVO ging en altijd daar was, maar toch deed ik nooit wat er gezegd werd.
Ik ben opgegroeid in de kerk en dacht dat alles wel vanzelf zou komen.

Op school ging het niet zo goed, maar ik deed er niets aan om mijn resultaten te verbeteren. Daarnaast wilde ik verbeteren als voetballer, maar ook daar deed ik niets aan.

In de JVO werd er altijd de vraag gesteld: “Wat ben jij aan het doen om te bereiken wat je wil?“. Ik knikte wel mee, maar deed niet wat er gezegd werd. Het kwam het ene oor in het ging het andere weer uit.

Toen ik zag dat ik het schooljaar misschien over moest doen vroeg ik aan God: “Waarom overkomt dit mij?”. Later kwam er in de JVO weer het onderwerp over wat je aan het doen bent om je dromen te realiseren en dat niets onmogelijk is. Er werd gezegd dat als jij je ergens volledig voor inzet, je dromen werkelijkheid zullen worden.

Vanaf dat moment begon ik mijn uiterste best op school te doen. Wanneer ik iets niet begreep, ging ik er juist méér tijd aan besteden in plaats van stil te zitten. Ik begon ook meer te investeren in het voetballen en begon elke dag te oefenen.

Ik heb mijn onvoldoendes opgehaald en ben nog steeds bezig met voetbal. Ik ben nu actiever in de JVO en hoor niet alleen wat er gezegd wordt, maar ik luister nu ook.

Luima Joao

Deixe um comentário

Login via deze sociale netwerken:

[wordpress_social_login]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *