apr 2020

Bijgewerkt: 5 april, 2020

STEP UP THE GAME – THE ONLINE EDITION 2020

Corona kwam onverwachts op ons pad, maar gelukkig hadden we daar gelijk een oplossing voor klaarstaan. STEP UP THE GAME is een talentenjacht die wij bij de Jeugdgroep van Oranje al jarenlang organiseren. In deze talentenjacht willen wij dat de jongeren STEP UP THE GAME zullen gaan, oftewel dat ze hun talent naar ”THE NEXT LEVEL” zullen tillen. Wij geloven namelijk dat de jongeren de kracht hebben om het verschil te maken doormiddel van hun talent.

Gezien het door de Corona-maatregelen niet mogelijk was om dit met vele jongeren bij elkaar te regelen ontwikkelden wij de Online Edition hiervan. De deelnemende jongeren konden deelnemen vanuit huis door hun talent doormiddel van een video op te sturen die in een wekelijkse live-uitzending werd getoond. Na vier auditierondes gingen de artiesten met de meeste stemmen door. Met wekelijkse uitdagingen werden de kandidaten uitgedaagd het uiterste uit zichzelf te halen. Zo moesten werden er opdrachten geven zoals optredens op Oldskool-liederen verzinnen en werden ze gekoppeld aan bepaalde liederen van artiesten waarop gedanst of gezongen moest worden. Zo werd de groep steeds kleiner waarna er vier kandidaten overbleven voor de finale.

In deze finale moesten: Oletta (Eindhoven), Chanice (Den Haag), Shaya (Den Haag) en Frensh (Den Haag) het tegen elkaar opnemen door een performance naar keuze op te treden. Oletta uit Eindoven werd door de Jury gekroond tot winnares van STEP UP THE GAME 2020 – THE ONLINE EDITION.

Met dit (inmiddels uitgebrachte) lied won ze de finale.

 

De overige finale-optredens zijn te bekijken door:

youtube.com/watch?v=fpm2A6EjUw0&list=PLHRB7KAgk-akLENiHQsfgGoO5h_GIp0D4

 

De overige optredens (elke ronde) zijn te bekijken via:

https://www.youtube.com/user/jeugdgroepvanoranje/playlists

 

Deixe um comentário

Login via deze sociale netwerken:

[wordpress_social_login]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *