feb 2021

JVO – GEEF NIET OP RUN 2021

Nadat in de maand januari de prijs Actieheld van het jaar 2020 werd gewonnen, heeft de JvO besloten niet stil te zitten, maar de lijn door te trekken en in beweging te blijven.
De maand februari staat dan ook in het teken van het eerste hardloopevenement genaamd: DE GEEF NIET OP RUN. Deze run is er om jou en u in beweging te brengen.
We weten allemaal hoe belangrijk het is, om in deze tijd gezond en actief te blijven. Daarom willen wij jou en u bemoedigen aan deze run mee te doen.
Het is geen wedstrijd en het gaat dus niet om snelheid, afstand etc. maar meer om de uitdaging jouzelf/uzelf in beweging te brengen. Dit kan op jouw/uw gewenste moment en snelheid.
Ook is de GEEF NIET OP RUN niet plaatsgebonden en mag jij/u deelnemen vanuit een locatie naar keuze. Deelnemen is mogelijk vanuit  Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Den Haag… een locatie naar keuze!

Enige voorwaarde: jij/u dient zich in te schrijven uiterlijk 28 februari via de volgende link: https://hardloopkalender.nl/inschrijven/20760/Geef-Niet-Op-run-2Fwalk?fbclid=IwAR38KDrj7CuOSiduB1rT1v8yPLpIJqv1Jg3xGBKsmeLZwJHprk_aZiYgkFs

Deixe um comentário

Login via deze sociale netwerken:

[wordpress_social_login]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *