okt 2019

BATTLES OF THE CITIES – 2019

We waren nog nauwelijks bijgekomen van de ene strijd, of er stond alweer een nieuwe strijd te wachten. De eerste editie van de BATTLE OF THE CITIES was in oktober 2019 een feit. Negen JvO-steden stonden in een spannende competitie tegenover elkaar. Deze competitie begon op zondag 6 oktober waar alle steden hun JvO-stad moesten presenteren doormiddel van een leuk lied met een bijbehorende videoclip. Ook moest iedere vestiging op een catwalk een kledingcollectie presenteren. Team Greytness (Den Haag) ging na deze ronde aan de leiding.  

 

In de tweede ronde moesten de steden een al bestaand JvO-lied in een nieuw jasje stoppen en het optreden tijdens de Connexxion. Ook moest er een yell worden gepresenteerd. Team SkyCrew (JvO Rotterdam Diergaardesingel) nam de leiding over na deze ronde.   

In de finale van de Battle Of The Cities moesten alle steden een shortmovie van maximaal 10 minuten maken. Deze opdracht werd gewonnen door JvO Zoetermeer die met hun documentaire ‘STEUN IS BELANGRIJK’ het belang van steun in het talent wat je doet lieten zien. Team SkyCrew eindigde tweede met hun film: ‘THE END IS JUST THE BEGINNING’. Zij wonnen uiteindelijk de eerste editie van THE BATTLE OF THE CITIES door het meeste aantal punten te hebben verzameld in alle rondes.

 

Mini documentaire JvO Zoetermeer https://youtu.be/wS6ijtxOCoE     

Film JvO Rotterdam Diergaardesingel: https://www.youtube.com/watch?v=ZBH-Fi06BsU&list=PLHRB7KAgk-al_aNmbOd-RQH7ojd3klXBU&index=2

 

 

Deixe um comentário

Login via deze sociale netwerken:

[wordpress_social_login]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *